De band

Various is een vierkoppige eigen werk band die een gevarieerde en eigen draai geeft aan het pop/rock genre.
In de afgelopen jaren heeft Various een eigen sound weten te creëren die zich kenmerkt door de verschillende persoonlijkheden en muzikale interesses in de band. Various blijft onophoudelijk nieuw materiaal schrijven en heeft een eerste aantal nummers vastgelegd op de demo-cd met de titel ‘Free of Gravity’.
In december 2012 kwam de EP ‘At the Office’ uit. Tijdens de promotietour zijn radio Omroep Brabant en twee landelijke festivals aangedaan.
Begin 2015 komt de single en videoclip van het nummer ‘Tell Me Now’ uit.

 

Marloes

Marloes van den Broek is geboren in 1993 in Roosendaal en studeert in Breda. De laatste jaren heeft Marloes haar zinnen volledig op de muziek gezet. Naast zingen en pianospelen heeft ze voor haar studie gewerkt bij diverse poppodia. Als laatste nieuwkomer heeft ze haar plek al helemaal verdiend en drukt ze een stevige stempel op de muziek, maar ook op de live presentatie.

 

Daan

De uit Tilburg afkomstige Daan Koch, geboren in 1989, heeft in Various zijn eerste band gevonden als bassist. De van oorsprong gitarist heeft na het stoppen van verschillende bassisten het aanbod van Various aangenomen en heeft meteen een grote bijdrage geleverd aan de nummers ‘Free of Gravity’ en ‘Morning Sun’. Ook achter de schermen is Daan actief als contactpersoon en laten zijn bandgenoten hem met een gerust hart alle zaken rondom Various regelen.

 

Sanne

Sanne Verbogt is geboren in 1992 en studeert in Rotterdam en Antwerpen. Vanaf haar 9e is ze begonnen met drummen en heeft zich in de loop van de jaren in meerdere instrumenten geïnteresseerd. Sanne is als bassist dit jaar afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam, maar blijft Various, een van haar eerste bands, trouw begeleiden vanachter het drumstel.

 

Merlijn

Merlijn Roks is geboren in 1991 en woont en studeert in Wageningen. Samen met Sanne heeft hij Various opgericht, in de tijd dat Various zich alleen nog richtte op het spelen van covers. Binnen de band stond hij aan de basis van het schrijfproces van veel van het oudere werk van de band, waarnaast hij ook geregeld teksten schrijft.